torsdag 23. juli 2009

Gamle knapper fra Kristiandsund

Disse knappene fant jeg på en gammel bruktbutikk i Kristiandsund.. Disse skal jeg bruke på et veskeprosjekt jeg skal starte til høsten...

Blå loppe


Denne skålen fant jeg i en gammel bruktbutikk i Kristiandsund. Jeg falt veldig for den.. Jeg lurer på om den skal bli gave til en god vennine... Mannen i butikken mente denne kunne være fra 60 tallet, men har var litt usikker... Noen som veit noe mer??

Grønne lopper fra Kristiandsund

Jeg og samboeren har vært på ferie i Kristiandsund. Der fant jeg en loppebutikk... Jeg lukket opp en skuff i en seksjon og der lå disse nydelige grønne skuffeknottene. Gjett om jeg ble gla:) Kjøpte også med noe grønt stoff som skal bli søte små kjoler. Alt dette for kroner 30, så jeg har gjort et kupp :)

fredag 17. juli 2009

Fargerik karafell med glass fra loppemarked..

Dette fantastiske settet fant jeg på loppemarked i Drammen i våres... Jeg har det i et glassskap på kjøkkenet og jeg er sååå fornøyd!!

Retrobokser jeg samler på...

Jeg har begynt å samle på gamle bokser fra 70 tallet. De blå fant jeg på loppemarked i Julesminde i Danmark i fjor sommer. Den brune har jeg fått av svigermor... Jeg må bare tenke ut et kult display for dem i heimen...

Små fat til glass

Disse søte fatene til kopper/glass fikk jeg av min svigermor..Vi har stuebord i mørk valnøtt og ved å bruke disse unngår man stygge ringer på bordet..

Knapper fra Horten

Jeg og en vennine var i Horten på shopping i helga. Der var det en koselig liten sybutikk med masse knapper. Og jeg som har knappedilla for tiden ble noen hundre kroner fattigere, men knappene var verdt det:)

Bilder jeg har tatt i det siste





Jeg har alltid synes det er gøy å ta bilder. Jeg har ikke noe ordentlig kamera enda, men jeg tar bilder med de kameraene jeg har og resultatet blir der etter... Men en ting er sikkert, det er utrolig gøy å lete etter fiine motiver når man er ute å rusler i naturen eller på reise... Her er noen fra sommer i Sande og et fra fjellet i jula..

mandag 13. juli 2009

Kjole 1 år- Pris 250


Denne kjolen er sydd av et gammelt putetrekk. Legg merke til kleshengeren. Det er en gammel bjørkekvist jeg fant på Eikeren i sommer. Jeg har surret lit hyssing rundt den og vips så er det en henger. Økonomisk og lurt synes jeg;)

Pippikjole 4-6 år Pris 350

Pippikjole med blomster 2-4 år Pris 350

Skatter fra en kollega :)

Jeg er sååååååååååååååå lykkelig. Se disse nydelige stoffene jeg fikk fra en kollega i dag. Hun kom med en hel bærepose med skatter til meg. Dette blir mange søte kjoler til søte jenter..




torsdag 9. juli 2009