onsdag 9. desember 2009

Oppussing av gammel trekommode

Denne kommoden var egentlig på vei ut når jeg flyttet inn. Men så kom vi på at vi kunne pusse den opp.. Nå er den kommet til nytte nede i gangen hvor den passer på votter skjerf, luer , ullsokker o.l.
Dette var i utgangspunktet noen gamle ikeaknotter til skuffer. Jeg dekoperte med litt lilla blomstrete dekopageark..

Disse knottene fant jeg når jeg var på skattejakt i alle loppebutikker jeg kom over på sommerferie. Disse lå gjemt nede i en skuff og jeg følte meg veldig heldig når jeg fant dem. De er helt nyyyyyyydelige, men jeg hadde bare tre, så da ble det annenhver med dekopert ikea knott..
3 kommentarer:

 1. Så koselig du har det. Liker stilen din veldig godt. Å bruke tallerkenhylla til bokhylle var kjempelurt. Kommoden,puffen og oppslagstavla ble veldig fine.

  Ha en fin adventstid.

  Hilsen Trine :)

  SvarSlett
 2. Heihei!
  Så kjekt det var å finne deg her inne!! :) BO har jo fortalt at du også er å finne i Bloggverda, men eg har jo ikkje sett deg her før! :) Takk for at du la att kosleg melding på bloggen min!

  Det var kjekt å sjå kva du driv med, og inspirerande var det også! Må sjå om eg kan grave fram symaskina i kveld...skulle gjerne hatt eit hobbyrom som ditt, der eg kunne boltre meg og lage sånne fine ting som du lagar... ;)

  Vi sjåast nok igjen, Mia!
  Ha ei framleis fiiin adventstid!

  SvarSlett
 3. Det er egentlig veldig moro å pusse opp gamle møbler. Og i hvert fall når resultatet blir så flott :)

  SvarSlett