tirsdag 4. mai 2010

Miamø vesker/ nett

I Tønsberg har det åpnet en butikk som heter 13. Det er en fantastisk butikk som selger mye under tema retro og gjenbruk. Jeg er så heldig å få selge miamøveskene mine der. Men jeg har alltid et lite øverskuddslager hjemme;) Ønsker noen å kjøpe en miamøveske er det bare å ta kontakt.

4 kommentarer:

 1. Hei,
  så kule vesker du har sydd!! :O)
  Hilsen Fredrikke

  SvarSlett
 2. Hei Mia. Jeg er bare så fornøyd med klærne jeg har kjøpt til Erle fra deg og ikke minst veskene. Nå har det seg slik at jeg nærmer meg de magiske 5000 besøkende og det tenkte jeg å feire. Så tenkte det var en super ide å lodde ut en veske, du har her inne, om det går greit for deg? Jeg lar hver enkelt få peke ut den vesken de liker, dersom de skulle vinne. Jeg bruker den gule sommervesken en del nå, men smurfe vesken med det orginalet smurfestoffet(1978) har vært hyppig i bruk hele vinteren. Gjett om jeg har fått komplimenter for de begge?

  SvarSlett
 3. Så koselig!! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!! Jeg skal legge ut veskene en for en slik at de kommer mer til sin rett. Setter veldig pris på at du vil lodde ut en av miamøveskene.

  SvarSlett
 4. Har bestandig ønsket meg en slik veske. Tar du mye for de? Lager du de i alle mulige farger og mønstre?:)

  SvarSlett