mandag 8. november 2010

TRULS LOVES RETRO

Truls er pusen vår. Han er en veldig kreativ pus som elsker å være med på mine kreative prosjekt. Drar jeg frem symaskinen eller andre ting kommer han løpende med en gang. Han liker også å teste ut mine ferdige prosjekt. Han tester ved å ta en smakeprøve av en tommel på en ny tovet vott, babytepper som er strikket over flere uker må man ta større tester på. Da spiser man gjerne hull i midten på teppet. Men puter, da tester man mykheten ved å ligge på den..
 13 er en butikk som ligger ved sykehuset i Tønsberg. Det er en fantastisk butikk som tar utgangspunkt  i gjenbruk og fargerik interiør fra 60-70 tallet. Den butikken er virkelig verdt et besøk!! For litt siden fant jeg denne grønne duken der. Jeg hadde planen klar allerede da, det skulle bli en pute. Jeg hadde noen runde grønne puter liggende i et skap som ikke ble brukt. Men nå kom den til sin rett som en fargeklatt i stua vår.

Jeg har putedilla om dagen og har selv også begynt å sy puter. Jeg synes putene fra Hay er så kule. De er ensfargede med en knapp i midten. Men de koster, derfor fant jeg ut at jeg skal lage min egen utgave. Litt grov-vevet  stoff, en symaskin, tråd og noen gamle knapper og litt vatt så whola.... ny pute til sofan!

2 kommentarer:

 1. Næmmen, 2 flotte innlegg på rappen her :o)

  Digga putene dine! Særlig den runde :o)

  Og tavlemaling i ramme var ein glimrende ide!
  *Me like*
  Kor kjøpe du tavlemaling? Har hørrt det e så dyrt ser du. Skikkelig fin farge du hadde malt med og.

  Så kjekt å sjå at du begynne å få tid te litt blogging igjen og. Blir så inspirert av deg vettu :o)

  SvarSlett
 2. Herlig herlig. Så utrolig flink du er. Jeg tar gjerne med meg de "rosa musa" mine og kommer på besøk. Må se hvor fint det har blitt. Bare husk og sett frem litt nonstop!!!

  SvarSlett